MAGYAROK EGY HELYEN AMERIKÁBAN
EGYÜTT. TUDUNK. MŰKÖDNI

 

HUNGARIAN HUB - B TERV

MUNKAADÓKNAK

A HUNGARIAN HUB - B TERV fő célja, hogy az Amerikában élő, munka nélkül maradt magyarok a lehető leghamarabb munkát találjanak, ezzel folytonosan biztosítani tudják a megélhetésüket, és biztosítani tudjunk munkafolyamatokat az arra szükséges helyeken. Akár az is megoldás lehet, ha átmeneti időre sikerül nekik munkát találni, ami adott esetben segítség lehet egy intézmény, vagy egy vállalat számára is az aktuálisan feltorlódott feladatok kezelésében. A határozatlan idejű helyettesítés is megoldás lehet mindkét fél számára.

Szeretnénk megtalálni azokat a vállalatokat, vállalkozásokat, intézményeket, szervezeteket, közösségeket, ahol azonnali munkaerőre van szükség.

Gyakorlatilag az Amerikában élő magyar munkaerő túlkínálatot elvezetjük oda, ahol éppen nagy szükség van a munkaerőre!

Elsődleges célként tűztük ki, hogy az érintetteknek folyamatosan eljuttassuk az újabb és újabb munkalehetőségeket, a munkahelyeknek pedig eljuttassuk a munkaerőt.

Kérünk Titeket, hogy amennyiben munkaerőre van szükség az Általatok irányított, vagy Általatok ismert vállalkozásokban, szervezetekben, közösségekben, vagy tudtok olyan munkahelyeket, ahol szükség lehet az Amerikában élő magyar munkaerőre, kérjük vegyetek részt ebben az Összefogásban!

 

Az alábbi kérdőív kitöltésével, kérjük küldjék el számunkra a lehetséges pozíciókat, ahova az értékes munkaerőt át tudjuk irányítani!

munkát ajánlok
 

A HUNGARIAN HUB és a B TERV csapata azon dolgozik, hogy minél több munkalehetőséget kutassunk és halmozzunk fel, és kössünk össze AMERIKÁBAN ÉLŐ MAGYAR munkavállalókkal.

Ez az alapja mindennek.

A sok nagyon értékes Amerikában élő magyar embert el kell juttatnunk oda, ahol szükség van rájuk, ahol dolgozni tudnak és pénzt tudnak keresni. Csak így győzhetünk mindannyian, ha egymásnak segítünk és hitet adunk.

Kérünk Titeket is, hogy fogjunk össze a közös cél érdekében!